Over Dolisupport

Bij ons bent u aan het goede adres voor de levering en support voor het ERP pakket Dolibarr. 

Wie zijn wij

Met 20 jaar ervaring in de IT sector en altijd vanuit een bedrijfskunde achtergrond bent u aan het goede adres voor bedrijfsautomatisering. No nonsens, realistisch en professioneel.

Vanuit een bedrijfskundig perspectief verzorgen we IT implementaties. Het doel is niet IT, maar een optimale bedrijfsvoering. Daar staan we voor en dat brengt uw onderneming naar grotere hoogte.

We geloven dat software niet duur hoeft te zijn door gebruik te maken van een community (interessegroep) van gebruikers en ontwikkelaars die staan voor betaalbare en bruikbare software die aanpasbaar is voor elke bedrijfstak. Door gebruik te maken van betrouwbare datacenters in Europa kunt u er zeker van zijn dat uw data veilig, betrouwbaar en GDPR proof is.

Dolisupport levert u het beste open source ERP/CRM pakket wat er op de markt te verkrijgen is volledig met uitgebreide boekhouding en met uitstekende NL service inclusief opleiding en betaalbaar maatwerk.

Standaardisatie in uw bedrijf geeft overzicht

80% van de meeste bedrijfsvoeringen is goed te standaardiseren. Dat doen we door een business proces beschrijving in usecases waarna de IT ingetekend kan worden. Wanneer uw proces op rolletjes loopt heeft u overzicht over uw bedrijfsproces, uw voorraden en uw financiën.

Klanten en partners van Dolisupport

Dolisupport doet zaken met onder meer onderstaande partijen/klanten. Voor meer informatie of referentie, neem contact met ons op.

showcase grote webshop koppeling met Dolibarr

Het begon allemaal met de wens om de administratieve last te verminderen. U kent het misschien wel. De webshop bestelling komt per email binnen en vervolgens worden alle gegevens nogmaals ingevoerd in het relatiesysteem, moeten de producten gecontroleerd worden, eventueel alsnog opgevoerd of gecorrigeerd, mogelijk nog een factuurkopie aangemaakt voor de boekhouding. En dan nog een verzenddocument maken en later nog de boekhouding invoeren met nog een keer alle gegevens die daarbij komen kijken. Uiteraard alles goed controleren want een foutje is zo gemaakt.

Een klant van Dolisupport had een vergelijkbaar drie dubbele administratie van gegevens. De dubbele stappen zijn weggenomen, want de orders komen rechtstreeks Dolibarr binnen, voorzien van relatiegegevens en gekoppelde producten. De klant wenste voorlopig nog wel een aparte boekhouding, maar gelukkig is dit eenvoudig te koppelen met een wekelijkse bestandsoverdracht. Daarmee zijn alle dubbele administratieve stappen eruit!

Dit zijn de gegevens die gekoppeld zijn:

  • Relaties Webshop – Relaties Dolibarr
  • Contactadressen Webshop – Contactpersonen Dolibarr
  • Producten Webshop – Producten Dolibarr
  • Orders Webshop – Orders Dolibarr

De koppeling bleek tijdens de testfase volledig configureerbaar en te synchroniseren. De grootste uitdaging was het in de basis analyseren van beide omgevingen voor met name de producten, omdat in het verleden er al verschil was opgetreden in hoe zaken waren opgevoerd in Dolibarr versus WooCommerce in dit geval. Voor duizenden producten gaat dit niet met de hand. Daarvoor zijn dus een aantal correctie queries gedaan en vanaf dat moment werden de producten netjes automatisch gekoppeld.

Wilt u ook besparen op uw administratief werk en meer geautomatiseerd hebben? Neem dan contact met ons op!