Over Dolisupport

Bij ons bent u aan het goede adres voor de levering en support voor het ERP pakket Dolibarr. 

Wie zijn wij

Met 20 jaar ervaring in de IT sector en altijd vanuit een bedrijfskunde achtergrond bent u aan het goede adres voor bedrijfsautomatisering. No nonsens, realistisch en professioneel.

Vanuit een bedrijfskundig perspectief verzorgen we IT implementaties. Het doel is niet IT, maar een optimale bedrijfsvoering. Daar staan we voor en dat brengt uw onderneming naar grotere hoogte.

We geloven dat software niet duur hoeft te zijn door gebruik te maken van een community (interessegroep) van gebruikers en ontwikkelaars die staan voor betaalbare en bruikbare software die aanpasbaar is voor elke bedrijfstak. Door gebruik te maken van betrouwbare datacenters in Europa kunt u er zeker van zijn dat uw data veilig, betrouwbaar en GDPR proof is.

Standaardisatie in uw bedrijf geeft overzicht

80% van de meeste bedrijfsvoeringen is goed te standaardiseren. Dat doen we door een business proces beschrijving in usecases waarna de IT ingetekend kan worden. Wanneer uw proces op rolletjes loopt heeft u overzicht over uw bedrijfsproces, uw voorraden en uw financiën.

Klanten en partners van Dolisupport

Dolisupport doet zaken met onder meer onderstaande partijen/klanten. Voor meer informatie of referentie, neem contact met ons op.