Branches

Bedrijfssoftware voor verschillende branches. Het kan met een pakket dat bestaat uit modules die u voor uw bedrijf of organisatie aan en uit kunt zetten

Productie dienstverlening verenigingen Handel webshops MKB stichtingen

Offertes en facturen versturen aan de hand van producten en dienstencatalogus eventueel gekoppeld aan een webshop, klantcontact bijhouden in CRM of uw ledenadminstratie beheren, leveranciersbeheer, HR,  voorraadbeheer, materiaal en stuklijsten, uren registratie, projectmanagement, boekhouding of doorzetten naar uw huidige boekhouding, documentbeheer, logistiek en administratieve tools. Kijkt u op dolibarr.org voor meer informatie en stelt u gerust de vraag via onze contactpagina. Ook kunnen we u een demo verzorgen aan de hand van een aangeleverde usecase of bedrijfsprocesbeschrijving.

Door de rijke set aan modules is er voor vele bedrijfstakken een invulling met het betaalbare Dolibarr mogelijk van eenmanszaak tot groot MKB.

Geschikt voor uw branche?

Kijkt u vooral ook op de community site en de WIKI pagina of u de functionaliteiten vindt die u nodig hebt. Ook kunt een DEMO online bekijken of bij ons aanvragen. Als u ondersteuning nodig hebt, neemt u dan contact met ons op. Zowel de stichting wereldwijd als Dolisupport voor NL staan voor u klaar!

Veelgestelde vragen

In het proces van bedrijfssoftware keuze komen veel vragen naar boven.

Bekijk uw bedrijfsproces vanuit de 80/20 regel. 80% van uw bedrijfsactiviteit is doorgaans met 20% van de moeite te automatiseren. Hoe ziet uw proces eruit, welke processtappen kunt u standaardiseren? Probeer uw bedrijfssoftware niet te selecteren op de uitzonderingen!

Indien u zich geen zorgen wilt maken over beheer en upgrades van eigen servers, is cloud voor u geschikt. U kunt altijd een lokale backup maken voor extra zekerheid.

Via de abonnementenpagina kunt u bestellen, maar ook kunt u contact opnemen voor  vragen of een projectimplementatie.

Dolisupport maakt gebruik van een account per klant bij de provider Strato. Strato zorgt voor de laatste beveiligingsupdates in een beveiligd datacentrum met dagelijkse backups.

Trabiss-International klantreview

Al jaren wordt er door ons bedrijf gebruik gemaakt van (opensource) ERP/CRM bedrijfssoftware om alle bedrijfsprocessen gecentraliseerd en geoptimaliseerd te kunnen registreren, administreren, monitoren en daar waar mogelijk te automatiseren.

Waar wij eerst gebruik maakten van Odoo zijn wij nu overgestapt naar Dolibarr vanwege de kosten (Dolibarr is Gratis!) de flexibiliteit van het pakket, stabiliteit, vele snelle releases en nieuwe versies die worden uitgebracht en de mogelijkheid voor ons bedrijf om meer processen te automatiseren.

Om de migratie van onze bedrijfssoftware snel en betrouwbaar te laten verlopen zijn wij op zoek gegaan naar een specialist met kennis van de processen, migratie en software. Wij zijn uitgekomen bij Dolisupport en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad! De migratie is perfect verlopen, eventuele problemen werden direct opgelost en de communicatie is helder en duidelijk! Een aangeschafte module die niet werkte zoals verwacht is door Dolisupport volledig aangepast naar onze wensen. Juist door deze kennis en met name programmeer kennis kunnen wij volledig bouwen op Dolisupport. Dolisupport ontzorgt en daarom kunnen wij ons blijven concentreren op onze werkzaamheden en niet de randzaken.

Dolisupport is een absolute aanrader als partner voor Dolibarr in alle facetten.  

Peter Zijlstra